Lohelauasport on viimastel aastatel kiiresti arenenud ja Eesti Kultuurkapitali toetusel alustas Eesti Lohesurfiliit kohtunikesüsteemi väljatöötamist ja kohtunike koolitamist. Koolituse läbinud ja tasemetesti sooritanud osalejatele andis eelmine nädalavahetus Eesti Lohesurfiliit välja 14 kohtuniku sertifikaati.

Aasta alguses muudeti rahvusvahelisel tasandil Vabastiili võistluste hindamissüsteemi ja muudatused viidi sisse ka Eesti võistlusjuhenditesse. Hindavate kohtunike koolitusel käsitleti kõiki uuendusi ja kehtivaid võistlusreegleid, tehti videotreeningut ja mängiti läbi erinevaid situatsioonilahendeid. Osalejad töötasid läbi trikkide kategooriad koos nimetuste ning lühenditega. Samuti töötati välja hindamislehed ning trikkide raskusastet määratlev näidistabel.

Eelmise aastaga võrreldes on vabastiili hindamises kõige suurem muudatus see, et võistluse ajal on lubatud sooritada teatud arv trikke. Trikkide arv kinnitatakse kiprite koosolekul, kuid üldjuhul on lubatud 12 sooritust, millest arvesse võetakse 7. Naistel on soorituste arv väiksem (9/5).  Rohkem infot hindamissüsteemist leiab Eesti Lohesurfiliidu lehel IKA tõlgitud Vabastiili võistlusreeglitest ning Vabastiili EMV võistlusjuhendist. Vaata siit.

kohtunike koolitus vabastiil

Peakohtunike koolituse eesmärk oli anda osalejatele peakohtunike tööks vajalikke praktilisi teadmisi ja seeläbi tõsta võistluste läbiviimise taset. Koolitusel käsitleti vajalikke juhendeid ja räägiti erinevatest protseduuridest ning olukordade lahendamisest. Samuti said kõik osalejad  kaasa õppematerjalid koos erinevate vormide, blanketide ja näidistega, mis aitavad peakohtunikul oma tööd paremini ette valmistada ja läbi viia.

peakohtunike koolituspilt

Eesti Lohesurfiliit soovib tänada kõiki, kes aitasid koolituste korraldamisele kaasa. Erilised tänud Tarmo Richard Klampile, Jorma Laiapeale, Eesti Kultuurkapitalile, Lindakivi Kultuurikeskusele, Katrin Siskale. Samuti täname Priidu Nulli, Kristiin Oja ja Rain Konti.

kohtunike grupipilt vabastiil

Eesti Lohesurfiliidu poolt tunnustatud Vabastiili hindavad kohtunikud:

Jürgen Ermel

Priit Simberg

Valmar Laas

Tarmo Richard Klamp

Annett Grossfeldt

Kerli Otti

Ranno Rumm

Marko Kesküla

Eesti Lohesurfiliidu poolt tunnustatud peakohtunikud:

Jürgen Ermel

Priit Simberg

Tarmo Richard Klamp

Indrek Ahun

Andri Soosaar

Mikk Tuisk

Jorma Laiapea

Screen shot 2012-02-18 at 11.58.15 PMScreen shot 2012-02-05 at 8.37.34 PM

5 Thoughts on “Eesti lohelauaspordi sertifitseeritud kohtunikud

 1. グッチ 財布 たちのショップへようこそ!財 グッチ バッグ 布大特価、人気商品を、日 グッチ アウトレット 本的な人気と信頼を得 gucci 財布 ています。激安、安 gucci バッグ 心、安全にお届けします。 gucci アウトレット 品数豊富なグッチ情報はこちら グッチ 財布 メンズ !弊店は最も安い非 グッチ 財布 新作 常に親切で丁寧な対 グッチ 長財布 メンズ 応で、良いグッチ バッグが グッチ バッグ 激安 揃えっておるサイトでございます グッチ バッグ アウトレット 。品質を重 グッチ 財布 レディース 視、納期も厳守、信用第一は グッチ 財布 アウトレット 当社の経営方針を持っています グッチ バッグ 一覧 。買えたいのは安くて、品 グッチ バッグ 人気 質のまた良いグッチアウトレット。lsy1-17

 2. Typically the Expert. Pricey colognes around eyecatching parcels really should plot him or her.
  _____,May them develop just about any shapes if you are still
  not certain on what marketing campaign results can be.
  ______,When the opposition in relation to sites is normally cutthroat on-line it is important permitting supply you with highquality companies on their potential customers.
  ___ ___,My web link:http://gucci2013ss.

  com/

 3. Wow, nice website you have here. I hope you
  will keep updating. Regards TJ

 4. hey there i stumbled upon your site seeking around that the web.
  I wanted to say I enjoy that the look of things around here.

  Keep it up will save for sure.

 5. Pingback: textile testing instruments

Post Navigation