Tänavune kitecamp 2009 toimub 26-28 juuni 2009 Kabli rannas.  Kuna laagri alguseni on jäänud vaid nädal aega, siis siin väike ülevaade laagris toimuvatest tegevustest.

Laager on mõeldud kõigile,  keda huvitab lohesurf,  seega ei ole vahet kas oled täiesti algaja või profisurfar, tegevust jätkub kõigile.

Algkoolitus kite ABC

Laupäeva ja pühapäeva hommikul algab kitesurfi algajate ABC koolitus. Koolitusel selgitatakse tuuleolusid, rannavalikut,  sõidu- ja ohutusreegleid ning tutvustatakse lohesurfi varustust ( eri tüüpi lohed, lohelauad jne. ) Peale koolitust on võimalik rannas lennutada õppelohesid või tellida tasuline põhjalikum lohekoolitus profesionaalsetelt IKO koolitajatelt. Algkoolitust viivad läbi Risto ja Margus. Lohede lennutamist organiseerivad Risto ja Asko.

Edasijõudnute trikikoolitus

Trikikoolitusel alustame ülevaadet lihtsamatest trikkidest ja edasi liigume raskemate trikkideni. Kogenud trikimehed jagavad nõuandeid ja selgitusi ning vastavad küsimustle. Mõningaid trikke on võimalik patuudil ka ette näidata. Loeng toimub arutelu vormis ja loengut juhib Margus.

Aeroobika stiiliks striptiis :)

Mõeldud kõigile ilusatele ja aktiivsetele inimestele,  kes tahavad ka seksikalt liikuda. Trenni viib läbi aeroobikatreener Liina.

Lohesurfi liidu koolitus.

Sel aastal on juba mitu juhtumit, kus lohesurfarid on triivinud merele ja vaja on läinud päästemeeskonda inimese merelt päästmiseks. Seega see aasta pühendame koolituse järgmistele teemadele, mida teha kui olete sattunud olukorda kus oma jõuga enam hakkama ei saa ja mida teha kui olete märganud, et keegi on sattunud merehätta. Loengut juhatab Tarmo.

Võistlused

Laagris peaks alguse saama selle aasta freestyle ja  race võistluste sarjad. Laupäevaks on plaanitud freestyle võistlus, kus võisteldakse kahes võistlusklassis A- profid ja B- harrastajad ning pühapäeval toimub race võistlus maratoni või kursisõidu distsipliinis, sõltub tuulest ja ilmastiku tingimustest. Täpsem info Red Bulli telgis rannal. Võistluste peakorraldaja Margus Otsa 56 988 435

Laste mängutuba

Lapsevanemad saavad oma lapsed jätta hooldaja valve alla ja ise minna merele surfama või surfiloengut kuulama. Lapsed käivad matkamas, joonistavad ja ehitavad liivalosse.

Aftersurf, aftersurf, aftersurf

See on laagri tippsündmus ja seda kahel õhtul. Kohale on kutsutud surfiteemalised bändid, ning rummi jagab Capten Morgan.

Mida teha kui tuul ei puhu

Laagris on olemas korralik võrkpalli väljak, ilus ja suur rand päevitamiseks, bassein koos rannatoolidega ja Veinisõbra veinivalikuga. Lisaks lubas Red Bull kohale vedada vintsi ja kui tuult ei ole saab igal juhul vee peal oma triibud kirja. Õhtuti on ka saun.

Laagrit toetavad: CAPTEN MORGAN, SOL ÕLU, VEINISÕBER, RED BULL, FAN SURF & RRD

Lisainfo ja Registreerimine tel 51 79 511 või fan@fan.ee

* kitecamp 2009 avaldus
* kitecamp 2009 ajakava
* kitecamp 2009 sisekord

5 Thoughts on “Nädal Kitecamp 2009 alguseni

 1. Tere TaaviKardan, et Sa pole pf5levkivi kaevandamise, tf6f6tlemise ja je4e4tmete pkrtkiaa ja f6konoomikaga piisavalt kursis, et Sa nii fcleolevalt ve4idad, et V.Lahtvee pakutub 27€/t ressursitasu on veel ve4ike(seda Sa ju sisuliselt ve4idad). Peale sellist ressursitasu ei je4e4ks Eestisse mingit pf5levkivisektorit. Mitte just kohe, aga nii kfcmnendiga kui investeeringuid ei tehta oleks kombes. Kas see oleks soovitav ja intelligentne tulem. Soovitan uurida ka Soome, Rootsi ja Norra kaevandamise/puurimise ressursimaksude sfcsteemi ja loogikat. Norras pumpab 67% riigi Statoil ca 80% naftast/gaasist.Samuti idee eelmisest sissekandest, et (keskkonnatasud ehk) pf5levkivitulud (mis te4na ca 80% KIKi omatuludest) muudaks Eesti maksustamist- arvutuslikult ei pe4de kui riik te4na saab 75% pf5levkivi kasumist otse eelarvesse.

 2. YAorEV , [url=http://ezrxxlsclhtf.com/]ezrxxlsclhtf[/url], [link=http://vucnqkjzluui.com/]vucnqkjzluui[/link], http://wbaafkgkzkyz.com/

 3. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything such as this previous to.
  So nice to locate somebody by original applying for grants
  this subject. realy we appreciate you beginning this up.
  this website is one thing which can be needed via the internet, an person after some originality.
  helpful project for bringing new stuff for the web!

 4. What a fantastic post you have made. I just stopped in to tell you I really enjoyed that the read
  and shall be dropping by out of time to time out of now on.

 5. The protocols available for copying files from one Linux server to another is another great example of its
  flexibility. Both have their pros and cons but we will go maildir option.
  An excellent site for information on this is portforward.

Post Navigation